При мен пък има един бутон повече от на Явор
Известие
Collapse
No announcement yet.
Подробности около разни ремонти на 159
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщениеVova, с него изключваш обемните датчици, когато е включена алармата.
Например: ако имаш куче в колата.
Явката като си няма куче си няма и копче
Alfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
159 1.9 няколко. 2.4 няколко, Auto, ръчка - всичко
NEW 159 2.0 JTDm Black TI
Comment
-
Първоначално публикувано от vovata Покажи съобщениеАм щот знаят, че имам куче
Явката като си няма куче си няма и копчеAlfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Comment
-
Първоначално публикувано от ivopetrov_1982 Покажи съобщениея ми кажете каква ви е най високата максимална скорост,че при мен нещо не ми харесват нещата!220 с мъка
удря 210 и след това е мъка
156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщениеи ся и като научиш че и самата реална скорост е и макс 200км тогава не знамsigpic 155ex 159ex 530new
Comment
-
нещо нямам доверие на наще пътища и мойте гуми, YOLO типчета бол.
минах малко над 180 и сърцето ми почна да изпуска удари. реших да не си играя на зарчета с отвъдното. ина§е на някоя права писта без джигити съм склонен да изправя километража
Comment
-
Само веднъж съм я тествал до 240 за няколко секунди (на място без движение около мен), преди да отпусна педала на газта, че шубето си е голяма работа..
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm, SW, Lancia Delta II 1,6
".... 150 На превала Ляв 5 и веднага Десен 5! спирай, че си ебало майката за Ляв 2 на скок !!!ХОРАТА... "
Comment
-
До 180-190 пробвах и реших че ми стига да знам че може поне толкова. Със сигурност щеше да вдигне още много, не знам колко, имаше много обороти още.
В такъв момент в главата ми е само: "Имаш двама сина!" и не мога да заглуша този вътрешен глас.Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Comment
-
Първоначално публикувано от ivopetrov_1982 Покажи съобщениея ми кажете каква ви е най високата максимална скорост,че при мен нещо не ми харесват нещата!220 с мъка
удря 210 и след това е мъка
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Първоначално публикувано от Yavor Покажи съобщение...имаше много обороти още.
Личното ми усещане е, че колата с лекота си достига фабричната максимална скорост от 210 и тъкмо като се приготвя за излитане, просто спира да набира
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 16v Elegante+Sport MY.08
Alfa Romeo 155 1.8TS Sport MY.95
Comment
Comment