Известие

Collapse
No announcement yet.

Подробности около разни ремонти на 159

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• При мен пък има един бутон повече от на Явор
    Attached Files
    Alfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
    159 1.9 няколко. 2.4 няколко, Auto, ръчка - всичко
    NEW 159 2.0 JTDm Black TI

Comment

• Vova, с него изключваш обемните датчици, когато е включена алармата.
      Например: ако имаш куче в колата.
      sigpic
      Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

• Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
        Vova, с него изключваш обемните датчици, когато е включена алармата.
        Например: ако имаш куче в колата.
        Ам щот знаят, че имам куче
        Явката като си няма куче си няма и копче
        Alfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
        159 1.9 няколко. 2.4 няколко, Auto, ръчка - всичко
        NEW 159 2.0 JTDm Black TI

Comment

• Първоначално публикувано от vovata Покажи съобщение
          Ам щот знаят, че имам куче
          Явката като си няма куче си няма и копче
          Хахах, аз си имам бебе за сметка на това, ама не го оставям в кола - майка му не дава
          Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
          ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Comment

• я ми кажете каква ви е най високата максимална скорост,че при мен нещо не ми харесват нещата! 220 с мъка удря 210 и след това е мъка
            sigpic 155ex 159ex 530new

Comment

• Първоначално публикувано от ivopetrov_1982 Покажи съобщение
              я ми кажете каква ви е най високата максимална скорост,че при мен нещо не ми харесват нещата! 220 с мъка удря 210 и след това е мъка
              и ся и като научиш че и самата реална скорост е и макс 200км тогава не знам
              156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
                и ся и като научиш че и самата реална скорост е и макс 200км тогава не знам
                няколко пъти се пробвам да я подобря,но е тежко

Comment

• Малко над 230км/ч, хвана ме страх да пробвам нагоре.
                  Alfa Romeo 145 1.3 boxer-ex,146 1.4 16V-ex,156 1.8TS- ex, RAV4- ex, ML270 CDI-ex 159 3.2 V6 Q4 ex,ML270 CDI-ex, Infiniti ex 30 ex. Alfa Romeo Stelvio First edition.

Comment

• нещо нямам доверие на наще пътища и мойте гуми, YOLO типчета бол.

минах малко над 180 и сърцето ми почна да изпуска удари. реших да не си играя на зарчета с отвъдното. ина§е на някоя права писта без джигити съм склонен да изправя километража
                    Alfa Romeo 159, 2.4 JTDm, 20V, 200hp NO EGR/DPF/flappers

Comment

• От 220 до 230 около 6 \8 секунди.
                      Alfa Romeo 159 JTDm
                      Alfa Romeo 155 TS

Comment

• Само веднъж съм я тествал до 240 за няколко секунди (на място без движение около мен), преди да отпусна педала на газта, че шубето си е голяма работа. .
                        Alfa Romeo 159 1.9 JTDm, SW, Lancia Delta II 1,6
                        ".... 150 На превала Ляв 5 и веднага Десен 5! спирай, че си ебало майката за Ляв 2 на скок !!!ХОРАТА... "

Comment

• До 180-190 пробвах и реших че ми стига да знам че може поне толкова. Със сигурност щеше да вдигне още много, не знам колко, имаше много обороти още.
                          В такъв момент в главата ми е само: "Имаш двама сина!" и не мога да заглуша този вътрешен глас.
                          Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                          ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Comment

• Първоначално публикувано от ivopetrov_1982 Покажи съобщение
                            я ми кажете каква ви е най високата максимална скорост,че при мен нещо не ми харесват нещата! 220 с мъка удря 210 и след това е мъка
                            Стоковата повече не може,даже 220 са и много,с ремап отива на 230,моята повече не съм я зорил,че на 6-а и без това и е трудно !!!!!
                            Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                            Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                            Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

• ясно разбрах аз не гоня некви свръх звукови км,а исках да я тествам и като скивах,че и идвам малко изнанагорно се зачудих що така а защо не иска да напълни киломентража?

Comment

• Първоначално публикувано от Yavor Покажи съобщение
                                ...имаше много обороти още.
                                Обороти има, но след 3000 въртящият момент започва да пада сериозно, а малко след него - и кривата на мощността (за 1.9 16v), та ускорение вече няма особено. Иначе моторът сякаш има сила за повече, но с още една предавка (или кутия с други предавателни числа), която да го върне към 3000+

Личното ми усещане е, че колата с лекота си достига фабричната максимална скорост от 210 и тъкмо като се приготвя за излитане, просто спира да набира

Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 16v Elegante+Sport MY.08
                                Alfa Romeo 155 1.8TS Sport MY.95

Comment

Working...
                                X